Wisselen tussen dagelijks en wekelijks oefenprogramma

Met Physitrack kun je zowel dagelijkse als wekelijkse oefenprogramma's aan je patiënten toewijzen:

• Dagelijkse oefenprogramma's: Dezelfde reeks oefeningen wordt elke dag getoond, gedurende de hele duur van het oefenprogramma.
  • Wekelijkse oefenprogramma's: Elke dag van het oefenprogramma kan verschillende oefeningen bevatten. Rustdagen zijn ook mogelijk.

Belangrijk:

Zelfs nadat een oefenprogramma aan een patiënt is toegewezen, kan een dagelijks oefenprogramma worden omgezet naar een wekelijks oefenprogramma. Het is echter niet mogelijk een wekelijks oefenprogramma om te zetten naar een dagelijks oefenprogramma nadat het is toegewezen. Om een wekelijks oefenprogramma om te zetten naar een dagelijks oefenprogramma nadat het is toegewezen, moet het oefenprogramma worden beëindigd en opnieuw worden toegewezen.

Een dagelijks oefenprogramma omzetten naar een wekelijks oefenprogramma

Klik op de link onderaan de programmabewerker om een dagelijks oefenprogramma om te zetten naar een wekelijks oefenprogramma.

Een wekelijks oefenprogramma omzetten naar een dagelijks oefenprogramma

Klik op de link onderaan de programmabewerker om een wekelijks oefenprogramma om te zetten naar een dagelijks oefenprogramma.

Let op: als een wekelijks oefenprogramma al aan een patiënt is toegewezen, is deze link niet zichtbaar. Om een wekelijks oefenprogramma na toewijzing om te zetten in een dagelijks oefenprogramma, moet je het oefenprogramma eerst beëindigen.