Hoe verleng ik een actief programma?

Om de einddatum van een actief programma te wijzigen:

• Ga naar Cliënten en klik op de cliënt wiens programma u wilt verlengen.
  • Klik op de pagina met cliëntgegevens op "Bekijk programma".
  • Klik in de programmabewerker op "Instellingen".
  • Wijzig de einddatum van het programma naar de nieuwe einddatum

• Klik op Sla wijzigingen op
Let op: de maximale duur van een programma is 52 weken. Als u een programma nodig heeft om verder te gaan dan 52 weken, moet u het programma beëindigen en opnieuw toewijzen aan de cliënt.