Beëindig het oefenprogramma van een patiënt

Om een oefenprogramma te beëindigen:

Ga naar Cliënten en selecteer de cliënt wiens programma u wilt beëindigen;

Klik op de knop " Bekijk programma" aan de rechterkant van het scherm. Hierdoor wordt de programmabewerker geopend.

Klik op de knop " Instellingen" rechtsboven. Hiermee opent u de programma-instellingen.

Scroll naar beneden naar de onderkant van het vakje en klik op " Programma beëindigen". Het programma wordt beëindigd en u keert terug naar het overzicht van de cliënt.

OPMERKING: Als u alle programma's moet beëindigen, kunt u met de linker drop-down uw cliëntenlijst op programmadatum sorteren.

• Cliënten met een actief programma hebben de titel in blauw gemarkeerd onder hun naam, met een einddatum tussen haakjes achter de titel, bijvoorbeeld Jane Doe in de onderstaande afbeelding.
  • Cliënten met een verlopen programma hebben de titel in grijs cursief onder hun naam, en de einddatum tussen haakjes achter de titel, bijvoorbeeld Johan Wagenmaker in de onderstaande afbeelding.
  • Cliënten die nooit een programma toegewezen hebben gekregen, hebben 'Geen programma' onder hun naam staan, bijvoorbeeld Frank van Zon in de onderstaande afbeelding.