Hoe zet ik het volgen van de cliëntresultaten aan/uit?

Om de therapietrouw en pijnniveau's van uw cliënt bij te houden, moet u ervoor zorgen dat het volgen van de therapietrouw en/of pijnniveau's voor het oefenprogramma van uw cliënt is ingeschakeld.

Voor nieuwe cliënten

• Ga naar de programmabewerker
  • Druk op "Wijs toe" en een venster wordt getoond waarin u de programma-instellingen voor een cliënt kunt kiezen.
  • U hoeft alleen maar "Volg therapietrouw" en/of "Volg pijnscores" aan te vinken als u de therapietrouw en/of pijnscores wilt volgen.

Voor bestaande cliënten

• Ga naar Cliënten en selecteer de cliënt die u wilt updaten
  • Als deze client een actief programma heeft, klik dan op de knop "Programma bekijken". Dit opent de programmabewerker.
  • Klik op de knop "Instellingen" om het venster met de programma-instellingen te openen.
  • Update de tracking zoals u wilt, en klik op "Sla wijzigingen op".
Om het volgen uit te schakelen, dient u ervoor te zorgen dat de vakjes niet zijn aangevinkt. U ontvangt geen resultaten meer.