Hoe zie ik de vooruitgang van mijn cliënt?

Als u een oefenprogramma hebt toegewezen aan een cliënt met het volgen van therapietrouw ingeschakeld en/of vragenlijsten heeft bijgevoegd, kunt u de voortgang van uw cliënt in werkelijke tijd volgen.
  1. Ga naar de Cliënten pagina.
  2. Klik op de cliënt waarvan u de voortgang wilt bekijken. U ziet het onderstaande scherm.
  3. Als uw cliënt meerdere programma's heeft gevolgd, kunt u het programma kiezen waarvoor u de resultaten wilt zien.
  4. Om de details van een bepaalde dag te bekijken, beweegt u de muis over die dag. Om de details voor een specifieke week te bekijken, klikt u op het Grafiek pictogram om een afdrukbare versie met alle details te zien.

Gegevens exporteren

U kunt ook alle gegevens van uw cliënt exporteren als spreadsheets voor gebruik in uw EPD of onderzoek:
  1. Klik in uw clientaccount op het pictogram Instellingen
  2. Klik in de Client instellingen venster op het Download icoontje
  3. Kies vervolgens de gegevens die u wilt downloaden en klik op de knop Download.
  4. Alle cliëntgegevens zijn netjes georganiseerd als aparte spreadsheets in een zip-bestand.
  5. Deze spreadsheets kunnen vervolgens worden gebruikt voor verdere analyse in verschillende software, of om op te slaan in het cliëntenbestand.