Wat is de wekelijkse programmabewerker?

Als u uw cliënt een uitgebreider oefenprogramma wilt voorschrijven, kunt u gebruik maken van de wekelijkse programmabewerker.

• Klik na het selecteren van de oefeninhoud op het winkelmandje om de programmabewerker te bekijken. Deze wordt automatisch geopend in een "Dagprogramma" bewerkingsvenster.
  • Klik op "Wijzig naar wekelijkse programma" onderaan het scherm.
  • Het venster van de Weekprogrammabewerker verschijnt en biedt u de mogelijkheid de volgende functies uit te voeren:
  • Door te klikken op een individuele oefening om de inhoud te bekijken, kunt u dezelfde functies gebruiken als in het venster van het dagprogramma, met toevoeging van een parametertoepassingsvenster.
Alleen deze oefening: past deze parameters toe op deze ene oefening die u op deze ene dag hebt geopend.
Alle oefeningen vanaf deze dag: past deze parameters toe op deze ene oefening die u op deze dag heeft geopend, en elke dag verschijnt deze oefening vanaf hier verder.  <
Alle oefeningen in het programma: past deze parameters toe op deze ene oefening die u heeft geopend en elke andere keer dat deze oefening in dit programma verschijnt, of het nu gaat om afgelopen dagen of toekomstige dagen.