Abonnement opzeggen (en herstarten)

Alhoewel we het jammer vinden indien je je Physitrack abonnement (tijdelijk of permanent) wilt opzeggen, helpen we je er graag bij. Op deze pagina lees je hoe je dit doet.
Een Physitrack abonnement is op elk moment opzegbaar. Je opzegging geldt per het eind van de kalendermaand waarin je opzegt. Voorbeeld: Indien je op 15 maart opzegt, wordt je abonnement in april niet meer verlengd en heb je tot en met 31 maart toegang tot je account.
  • Zodra je Physitrack abonnement effectief opgezegd is, worden toegewezen oefenprogramma's beëindigd en kunnen je patiënten geen feedback meer geven. Het inzien van oefenprogramma's blijft voor patiënten wel mogelijk.
  • Houd er rekening mee dat je na opzegging geen toegang meer hebt tot je Physitrack account, ook niet om je Physitrack facturen te downloaden. Zorg ervoor dat je je facturen downloadt voordat je abonnement eindigt.
  • Door je abonnement op te zeggen, wordt je Physitrack account niet van onze servers verwijderd. Je kunt je abonnement altijd opnieuw starten en gebruik maken van je bestaande account. Klik hier indien je je Physitrack account wilt verwijderen.
Volg onderstaande stappen om je Physitrack abonnement te beëindigen:
  1. Log in op Physitrack indien je nog niet ingelogd bent.
  2. Klik rechtsonder op je naam en ga naar Abonnement.
  3. Klik dan op Beëindig abonnement bovenaan de pagina en bevestig.

Je abonnement is nu opgezegd per de eerste dag van de volgende kalendermaand.

Physitrack abonnement herstarten

Uiteraard ben je op elk moment van harte welkom om je abonnement opnieuw te starten.
  • Is je abonnement nog niet beëindigd en wil je je opzegging ongedaan maken?
    Klik op de groene knop onderaan de pagina Abonnement om de opzegging ongedaan te maken. Je abonnement zal dan normaal worden verlengd, alsof je opzegging niet plaats heeft gevonden.
  • Is je abonnement reeds beëindigd en wil je weer gebruik maken van Physitrack?
    Wanneer je inlogt op Physitrack zie je onze betaalpagina. Klik op de knop om een abonnement te starten. Het systeem brengt je dan een proportioneel bedrag in rekening voor het restant van de kalendermaand. Je krijgt onmiddellijk weer toegang tot je bestaande Physitrack account met daarop je gegevens.