Videoconsult-abonnementen

Physitrack biedt drie videoconsult-abonnementen aan. Elk abonnement biedt andere gebruiksmogelijkheden voor in uw praktijk.

Verschillen tussen de videoconsult-abonnementen

Functionaliteit Telehealth Basic Telehealth Pro Telehealth Pro+
Prijs Gratis €11,99 per zorgverlener per maand €19,99 per zorgverlener per maand
Bel cliënten op PhysiApp (iOS/Android) Nee, alleen browser Ja Ja
Oefeningen streamen Nee Ja Ja
Virtuele goniometer Nee Ja Ja
Geluidskwaliteit Standaard Dolby™  Dolby™
Technologie Peer to peer Mediaserver Mediaserver
Technische ondersteuning Alleen self-service Ja, email support voor u en uw cliënten binnen 2 werkdagen Ja, email support voor u en uw cliënten binnen 2 werkdagen
Scherm delen Nee Ja Ja
Belminuten per maand Onbeperkt 2000 minuten Onbeperkt
Vaste IP-adressen Nee Nee Ja
Groepsbellen Ja Nee Binnenkort

U kunt altijd voor een maand upgraden naar Telehealth Pro(+) om het uit te proberen. Hebt u het gevoel dat Telehealth Pro(+) niet aan uw verwachtingen voldoet? Dan kunt u altijd terug naar Telehealth Basic.

Voordelen van Dolby™ Voice (binnenkort)

Het Telehealth Pro(+) plan maakt gebruik van Dolby™ Voice. Het voordeel is dat u een hogere geluidskwaliteit krijgt en een betere veerkracht heeft als de internetverbinding van u of uw cliënten niet optimaal is.
Dolby™ Voice biedt:
  • Dynamische audionivellering
  • Geavanceerde audio
  • Lawaai- en echovermindering
  • Geïntegreerd beheer van audioapparaten
  • Optimaal bandbreedtegebruik
  • Geavanceerde netwerkveerkracht voor een goede audiokwaliteit, ook bij minder goede netwerkomstandigheden

Welk videoconsult-abonnement moet ik kiezen?

• Ik heb een sterke, stabiele internetverbinding, en mijn cliënten ook...
    U kunt proberen om Telehealth Basic te gebruiken, en kijken of dit resulteert in een bevredigende gesprekskwaliteit en stabiliteit. Als u niet tevreden bent met de gesprekskwaliteit, dan zal Telehealth Pro, dat over Dolby's beveiligde mediaservers loopt, u en uw cliënten een betere gesprekskwaliteit bieden.
  • Veel van mijn cliënten gebruiken de iOS/Android-versie van PhysiApp.
    Telehealth Basic draait alleen in de browser, inclusief Chrome op Android en Safari op iOS. De cliëntervaring is mogelijk echter beter als u de cliënt enkel vraagt om PhysiApp te openen op hun iOS/Android-apparaat en te wachten tot u belt, in plaats van ze apart te laten inloggen op de webversie van PhysiApp en te laten wachten op uw telefoontje. U kunt Telehealth Basic proberen en upgraden naar Telehealth Pro(+) om te zien wat beter werkt voor u en uw cliënten.

Zie het verschil tussen Telehealth Basic en Telehealth Pro(+) in instructiefilmpjes