Hoe voeg ik notities toe aan een oefening?

Er zijn twee manieren om aangepaste notities of aanvullende instructies aan een oefening toe te voegen:
  1. Bijwerken op bibliotheekniveau (door hier notities toe te voegen aan de geselecteerde oefening, wordt deze opmerking telkens toegepast als deze oefening wordt voorgeschreven).
  2. Updaten op het niveau van de programmabewerker (door hier aantekeningen toe te voegen wordt het commentaar alleen toegepast op de oefening in dit specifieke programma).

1. Notities toevoegen op bibliotheeknivieau

• Ga naar Bibliotheek > Oefeningen
  • Voeg uw opmerkingen toe in het daarvoor bestemde vak.
  • Let op: Zorg ervoor dat u "Sla op" klikt, voordat u het venster weg klikt.
  • Deze opmerking zal nu iedere keer verschijnen wanneer u deze oefening toewijst aan een cliënt.

2. Voeg notities toe vanuit de programmabewerker

Dagelijks overzicht:

• Zodra u de oefeningen heeft geselecteerd die u wilt toewijzen aan een client, klikt u op het winkelmandje rechtsboven in uw scherm
  • In de programmabewerker, klik op de oefening waarvan u een notitie wil toevoegen. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
  • Deze opmerking zal alleen in dit specifieke oefenprogramma verschijnen.

Wekelijks overzicht:

• In een wekelijks overzicht volgt u dezelfde stappen als hierboven, echter u heeft een aantal extra opties middels een "drop-down" menu. U heeft de keuze uit 3 opties:

1. Alleen deze oefening: de notitie wordt alleen toegevoegd aan deze specifieke oefening

2. Alle oefeningen vanaf deze dag: de notitie zal verschijnen voor deze oefeningen en alle zelfde oefeningen voorwaarts in het oefenprogramma

3. Alle oefeningen in het programma: de notitie wordt toegepast op de geselecteerde oefening, en alle zelfde oefeningen in het programma