Hoe kan ik een oefenvideo uploaden?

Als zorgverlener kunt u ook zelf oefenvideo's uploaden.

1. Ga naar Bibliotheek > Oefeningen
  2. Klik op de knop "Oefening toevoegen" rechtsboven (het "+" symbool)
  3. Upload uw video
    - Uw video kan in meerdere formaten zijn, met de voorkeur voor .mp4, .mov, .avi en .wmv
    - Uw video mag een maximale grootte hebben van 250MB
  4. Vul de oefenings-gegevens in
  5. Druk op opslaan

Klaar. Uw oefening is nu geplaatst in uw bibliotheek, en kan gebruikt worden in uw thuis-oefenprogramma's.

NB.
  • Als u een deelgroep instelt (Mijn account > Delen), kunt u uw eigen oefeningen ook delen met collega's.
  • Let op: oefeningen waarbij u heeft aangegeven dat een cliënt in de oefening voorkomt, worden niet gedeeld.
  • Wilt u in plaats van een video een foto plaatsen? Zie dan ons hulpartikel hier: Foto toevoegen in plaats van video