Aanmelden als bachelorstudent van Pro Education

Wanneer je een bachelorstudent bent bij Pro Education, mag je gedurende je studie gratis en vrijblijvend gebruikmaken van de mogelijkheden van Physitrack. In dit artikel willen we je graag op weg helpen door je uit te leggen hoe je je aanmeldt als student bij Physitrack:
  1. Ga naar http://www.physitrack.nl en klik rechtsboven op 'Log in'
  2. Kies vervolgens voor 'Maak nieuw account aan' en vul hier je naam en je e-mailadres in;
  3. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en klik op 'Maak account aan';
  4. Log nu in met de gegevens die je in je e-mail hebt ontvangen en wijzig je wachtwoord;
  5. Je komt nu in het betaalscherm uit. Geef hier onderin het scherm aan dat je bent 'Aangesloten bij:' Pro Education* (onderaan de lijst). Vul hierna je studentnummer en verwachte afstudeerdatum in.
  6. Klik nu op 'Bevestig aansluiting'. Je kunt nu aan de slag met Physitrack!