Intramed: handleiding voor koppeling

Download het Physitrack-hulpprogramma

Dankzij de koppeling tussen Intramed en Physitrack kunt u snel en eenvoudig uw patiënt openen in Physitrack. U hoeft de patiëntgegevens dan niet handmatig in te voeren. Volg de onderstaande instructies om de koppeling aan te maken:

Koppeling met Intramed Online / Intramed Compleet

• De koppeling met Physitrack is voor alle Intramed Online en Intramed Compleet gebruikers al geïnstalleerd.
  • Helaas is beeldbellen binnen de Intramed Online omgeving op dit moment niet mogelijk.
  • Om te beeldbellen opent u de Physitrack pagina in uw eigen browser, zoekt u de cliënt op en start u het beeldbellen.
  1. Klik in Intramed op een patiënt.
  2. Klik op de Physitrack-knop om de patiënt te openen in Physitrack:
  3. Vul uw inloggegevens van Intramed in.
    Deze worden niet naar Physitrack gestuurd.
  4. Vul vervolgens uw inloggegevens van Physitrack in.
  5. Login op de website van Physitrack
  6. Klaar. De koppeling is nu compleet.
Zie ook de video met uitleg:

Koppeling met Intramed PLUS / Intramed Basis

1. Hulpprogramma installeren

1. Sluit Intramed.
  2. Download het Physitrack Hulpprogramma voor Intramed plug-in (PhysitrackForIntramed.exe voor Windows, ca 2 MB).
  3. Dubbelklik op het zojuist gedownloade bestand (PhysitrackForIntramed.exe) om het programma te openen.
  4. Als u een waarschuwing ziet, klik dan op Ja om het programma te installeren.
  5. Herhaal deze stappen op elke pc waar Intramed op staat geïnstalleerd.

2. Patiënt openen in Physitrack

1. Open Intramed.
  2. Klik op een patiënt
  3. Klik op de Physitrack-knop  ( ) om de patiënt te openen in Physitrack.
  4. Vul uw inloggegevens van Intramed in.
    Deze worden niet naar Physitrack gestuurd.
  5. Vul vervolgens uw inloggegevens van Physitrack in.
  6. Login op de website van Physitrack
  7. Klaar, uw koppeling is nu compleet!

Belangrijk: Hebt u problemen bij het aanmaken van de koppeling en gebruikt u een versie van Windows die recenter is dan XP, zorg dan dat u de meest recente versie van de plugin heeft gedownload (augustus 2018).

Patiënt openen in Physitrack

1. Open Intramed.
  2. Klik op een patiënt.
  3. Klik op de Physitrack-knop om de patiënt te openen in Physitrack.
  4. Vul uw inloggegevens van Intramed in.
    Deze worden niet naar Physitrack gestuurd.
  5. Vul vervolgens uw inloggegevens van Physitrack in.
  6. Vul dan uw inloggegevens van Physitrack in op de website van Physitrack.
  7. Klaar, uw koppeling is nu compleet!