Intramed: handleiding voor koppeling

Download het Physitrack-hulpprogramma

Met het Physitrack Hulpprogramma voor Intramed kunt u snel en eenvoudig uw patiënt openen in Physitrack, zonder dat u handmatig de patiëntgegevens hoeft in te voeren.

Het werkt als volgt:

Intramed Online/Plus

Mocht u nog geen Physitrack-icoon in uw balk hebben staan, neem dan contact op met Intramed via 0182 - 621 121. Zij zullen u dan helpen met het maken van de Physitrack online koppeling door het aanmaken van een online dienst.

Vervolgens herhaalt u de stappen zoals deze in de tekst onder de video staan onder Stap 2. 'Patiënt openen in Physitrack'. Dit maakt de koppeling compleet!

Intramed (standalone versie)

1. Hulpprogramma (op server) installeren

1. Sluit Intramed.
  2. Download het Physitrack Hulpprogramma voor Intramed (PhysitrackForIntramed.exe voor Windows, ca 2MB). plug

3. Dubbel-klik op het zojuist gedownloade bestand (PhysitrackForIntramed.exe) om het programma te openen.
  4. Als u een waarschuwing ziet, klik dan op "Ja" om het programma te installeren.
  5. Belangrijk: mocht u problemen ondervinden met de koppeling en gebruikt u een versie van Windows die recenter is dan XP, zorg dan dat u de  meest recente versie van de plugin heeft gedownload en geïnstalleerd (augustus 2018).

2. Patiënt openen in Physitrack

1. Open Intramed.
  2. Volg de onderstaande stappen.