Intramed: handleiding voor koppeling

Download het Physitrack-hulpprogramma

Dankzij een koppeling tussen Intramed en Physitrack kunt u snel en eenvoudig uw patiënt openen in Physitrack. U hoeft de patiëntgegevens dan niet handmatig in te voeren. Volg de onderstaande instructies om de koppeling aan te maken:

Intramed Online / Plus

1. Hebt u nog geen Physitrack-knop in uw menubalk van Intramed, neem dan contact op met Intramed via 0182 - 621 121. Zij zullen u dan helpen met het maken van de Physitrack online koppeling door het aanmaken van een online dienst.
  2. Klik nu in Intramed op een patiënt.
  3. Klik op de Physitrack-knop om de patiënt te openen in Physitrack.
  4. Vul uw inloggegevens van Intramed in.
    Deze worden niet naar Physitrack gestuurd.
  5. Vul vervolgens uw inloggegevens van Physitrack in.
  6. Vul dan uw inloggegevens van Physitrack in op de website van Physitrack.
  7. Klaar, uw koppeling is nu compleet!

Intramed (standalone versie)

Hulpprogramma installeren (op server)

1. Sluit Intramed.
  2. Download de Physitrack Hulpprogramma voor Intramed plug-in (PhysitrackForIntramed.exe voor Windows, ca 2 MB).
  3. Dubbelklik op het zojuist gedownloade bestand (PhysitrackForIntramed.exe) om het programma te openen.
  4. Als u een waarschuwing ziet, klik dan op Ja om het programma te installeren.

Belangrijk: Hebt u problemen bij het aanmaken van de koppeling en gebruikt u een versie van Windows die recenter is dan XP, zorg dan dat u de meest recente versie van de plugin heeft gedownload (augustus 2018).

Patiënt openen in Physitrack

1. Open Intramed.
  2. Klik op een patiënt.
  3. Klik op de Physitrack-knop om de patiënt te openen in Physitrack.
  4. Vul uw inloggegevens van Intramed in.
    Deze worden niet naar Physitrack gestuurd.
  5. Vul vervolgens uw inloggegevens van Physitrack in.
  6. Vul dan uw inloggegevens van Physitrack in op de website van Physitrack.
  7. Klaar, uw koppeling is nu compleet!