Cliënt(en) delen met collega's

Eén cliënt delen met collega

Wilt u één patiënt delen met een collega, dan kunt u dit vanuit het overzicht van uw patiënt doen. Dit werkt als volgt:

1. Log in op uw Physitrack account;
  2. Zoek uw cliënt op bij 'Cliënten' en klik deze aan;
  3. Klikt vervolgens op de 'Verplaats'-knop:
  4. Vul het e-mailadres van de cliënt die u wilt delen in en klik de actie die u wilt ondernemen aan (in dit geval 'Cliënt delen');
  5. Klik op 'Ga door'.

Uw cliënt is nu gedeeld met uw collega.

Alle cliënten delen met collega('s):

Als u meerdere zorgverleners heeft binnen uw praktijk, en u bij elkaars cliënten wilt komen, dan kan dit als volgt:

1. Log in op uw Physitrack account;
  2. Ga naar Instellingen > Delen;
  3. Vul het e-mail adres in van de collega met wie u uw patiënten wilt delen.
    Let wel: de collega moet een abonnement hebben op Physitrack
  4. Vink "Deel ook mijn patiënten met deze collega" aan
  5. Druk op "Verstuur verzoek om te delen"

Wanneer uw verzoek wordt geaccepteerd, kunt u bij de cliënten van uw collega komen.