Incura: handleiding voor koppeling

Physitrack is een leverancier van een oplossing voor patiëntondersteuning met onder andere klinische huiswerkoefeningen en voorlichting, uitkomstanalyse en videoconsultatie voor beweegzorg en preventie.

Physitrack instellen

Eerst dient uw praktijkbeheerder toestemming te geven voor het delen van persoonsgegevens van uw patienten met Physitrack, dit kan hij/ zij doen in de globale instellingen onder het kopje ‘autorisaties’ wat zichtbaar wordt als u ‘oefeningen gebruiken’ aan heeft staan.

In Incura kunt u onder stamgegevens > organisatie > medewerkers voor de desbetreffende medewerker een physitrack token aanmaken.

Physitrack gebruiken

Om Physitrack vanuit Incura te gebruiken dient u naar het patiëntendossier te gaan, onder de node ‘oefeningen’ vindt u Physitrack terug. Bij het openen van Physitrack zal de patiënt automatisch vanuit Incura voor u aangemaakt worden in Physitrack.

Let op dat u ‘oefeningen gebruiken’ aan heeft staan in de globale instellingen.

Physitrack verwijderen

Als u de subnode Physitrack wilt verwijderen, dient u uw API token te verwijderen (uit stamgegevens > organisatie > medewerkers). Indien u uw API token heeft verwijderd en een nieuw token wilt genereren kunt u deze verversen vanuit Incura, Let er wel op dat u deze in Physitrack ook opnieuw dient te plakken. Indien u het API token vanuit Incura nog niet in Physitrack heeft ingesteld zult u bij het openen van Physitrack vanuit een episode de volgende melding te zien krijgen: