Waar verwerkt Physitrack gegevens?

Physitrack maakt voor haar platform en databases gebruik van Amazon Web Services (AWS). AWS exploiteert beveiligde datacenters over de hele wereld.

Onderstaande tabel laat zien in welke datacenters de verschillende servers van Physitrack draaien.

Physitrack server Locatie van datacenter
au.physitrack.com Sydney, Australië
nz.physitrack.com Sydney, Australië
ie.physitrack.com Dublin, Ierland
uk.physitrack.com London, Verenigd Koninkrijk
de.physitrack.com Frankfurt, Duitsland
ch.physitrack.com Zürich, Zwitserland
fi.physitrack.com Stockholm, Zweden
fr.physitrack.com Frankfurt, Duitsland
nl.physitrack.com Frankfurt, Duitsland
es.physitrack.com Frankfurt, Duitsland
ca.physitrack.com Montreal, Canada
us.physitrack.com North Virginia, Verenigde Staten
br.physitrack.com Sao Paulo, Brazilië
it.physitrack.com Milaan, Italië
pl.physitrack.com Frankfurt, Duitsland
id.physitrack.com Singapore
se.physitrack.com Stockholm, Zweden

Back-ups worden opgeslagen in hetzelfde rechtsgebied als het betreffende datacentrum.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack