Voeg een kortingscode of coupon toe aan uw abonnement

Bij Physitrack is het altijd mogelijk om op een later tijdstip een kortingscode of coupon aan uw abonnement toe te voegen, bijvoorbeeld als u eerder niet in aanmerking kwam voor een korting, of omdat u er niet van op de hoogte was.

Zodra u de kortingscode of coupon correct aan uw abonnement hebt toegevoegd, wordt het kortingstarief met ingang van de volgende kalendermaand in rekening gebracht.

Kortingscodes of coupons kunnen nooit met terugwerkende kracht worden toegepast.

Volg de onderstaande stappen om uw kortingscode of coupon aan uw abonnement toe te voegen:

1
Log in op Physitrack als u dat nog niet bent
2
Klik rechtsonder op uw naam en ga naar Abonnement
Klik om een grotere versie te zien
3
Klik nu op de knop Abonnement wijzigen
Klik om een grotere versie te zien
4
Klik op Edit Subscription
5
Klik op Affiliate code (optional)
6
Voer nu uw kortingscode in en klik op de groene knop met de pijl ernaast. Klik vervolgens, zodra de code is geaccepteerd, op de knop Update Subscription. Vanaf nu wordt het kortingstarief automatisch toegepast!