Branded App: Uitleg over tegels

Je branded app heeft een Vandaagpagina als startpagina van de app. Dit werkt voor iOS, Android en het web.

De Vandaagpagina verschijnt in 2 verschillende versies:

1
De patiënt is niet ingelogd
2
De patiënt is ingelogd (geauthenticeerd)

Afhankelijk van de status worden er verschillende tegels getoond.

Verschillende soorten tegels

1
Tegels die programmatisch worden ingesteld door Physitrack. Deze bevatten of linken naar kernfunctionaliteit van de app en kunnen niet worden overschreven of verwijderd.
2
Klantspecifieke tegels, die je kunt toevoegen aan de Vandaagpagina van je app.

Aanpasbare tegels bestaan uit een titel, een achtergrondafbeelding en een doel-URL waar patiënten die op de tegel klikken of tikken naartoe worden geleid. De doel-URL wordt gehost buiten Physitrack / PhysiApp en moet beveiligd zijn via https (TLS 1.2 of hoger).

Manieren om eigen tegels toe te voegen

1
In PT Direct (ga naar Brand Settings > Today Screen en verander de tegels daar naar behoefte).
Deze tegels zijn zichtbaar voor alle patiënten, of ze nu geverifieerd zijn of niet.
2
Via onze RESTful API
Deze zijn zichtbaar voor specifieke, geauthenticeerde patiënten en kunnen optioneel een authenticatietoken bevatten die via http post naar je doel-URL wordt gestuurd.

Authenticeren met de Physitrack API

Er zijn 2 manieren om je te authenticeren met de Physitrack API:

1
Zorgverleners binnen PT Direct-accounts

• De zorgverlener moet behoren tot een PT Direct account waarvoor API-toegang is ingeschakeld.
  • Elke zorgverlener gebruikt zijn eigen API-sleutel, die wordt verzonden als een X-Api-Key header bij elk http-verzoek.
2
Zorgverleners zonder PT Direct-account

• De zorgverlener moet een actieve integratie hebben met een EPD-systeem (dit kan worden ingesteld via Instellingen).
  • Elk http-verzoek moet de volgende headers bevatten:
    • X-Api-Key : Deze sleutel is zichtbaar op de Instellingen pagina in Physitrack.
    • X-Api-PMS-Name : de naam van het EPD-systeem waarmee de zorgverlener is geïntegreerd (kleine letters en woorden gescheiden door underscores, bijvoorbeeld  cliniko.
    • X-Api-PMS-Key : de sleutel die is gegenereerd door het EPD-systeem en die is ingevoerd op de pagina Instellingen.
Let op: alle sleutels en waarden zijn hoofdlettergevoelig.

PT Direct-accounts & API-sleutels

• Physitrack genereert een API-sleutel voor elke zorgverlener die behoort tot een PT Direct-account met API-toegang ingeschakeld.
  • Deze API-sleutel is zichtbaar in PT Direct. Ga naar de pagina Zorgverleners en klik op een zorgverlener om zijn API-sleutel te zien.