Les 6: Oefenprogramma's bewerken

U kunt het oefenprogramma van uw cliënten op elk moment wijzigen.

1. Log in op Physitrack
  2. Ga de pagina "Cliënten"
  3. Kies de cliënt van wie u het oefenprogramma wilt bewerken. U ziet vervolgens onderstaand scherm:
  4. Klik op "Bekijk programma" om het huidige programma te bekijken in de programmabewerker (hieronder getoond).
  5. Bewerk het programma waar nodig. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen als u op "Sluiten" klikt.
  6. Als u uitkomstmaten toe wilt voegen of extra voorlichtingsmateriaal toe wilt wijzen, klikt op de knop "Instellingen" om de instellingen voor het programma te bekijken (zie hieronder). Let op dat als u instellingen van het programma wijzigt, u op "Sla wijzigingen op" klikt op alle wijzigingen op te slaan.

Mocht u hier vragen over hebben, mail dan even naar  [email protected]ack.nl.

Ga door naar Les 7: Eigen oefeningen en voorlichtingsmateriaal toevoegen