Les 1 (stap 1): Wijs uw eerste programma toe: Maak een selectie

Welkom bij Physitrack!

Physitrack is het platform bij uitstek voor duizenden professionals in de gezondheidszorg om oefenprogramma's toe te wijzen, patiënten voor te lichten en uitkomsten te volgen.

We doen onze uiterste best om Physitrack zo intuïtief mogelijk te maken. Ons platform is gebouwd voor en door professionals in de zorg, maar het is daarnaast wel goed om een paar minuten te besteden om te weten te komen hoe u het maximale uit Physitrack haalt.

Als u, op wat voor moment dan ook, vragen of opmerkingen heeft, stuur ons een e-mail via [email protected] en we reageren uiterlijk binnen 1 werkdag.

Physitrack in één oogopslag:

Stap 1: kies de inhoud van uw oefenprogramma

Met Physitrack kunt u een mix van oefeningen, oefenprogramma's, voorlichtingsmateriaal en uitkomstmaten selecteren voor uw cliënten.

• Log in op Physitrack
  • Ga naar Bibliotheek > Oefeningen
  • Filter en vind de oefeningen die u toe wilt wijzen via het filter aan de linkerkant van het scherm.

Tip:  U kunt ervoor kiezen om het tekstveld te gebruiken, de dropdownmenu's in te zetten of een combinatie van beiden te gebruiken. U kunt het tekstveld ook gebruiken om via benamingen van oefeningen te zoeken, zoals 'squat', 'plank' of 'lunge', maar ook op spier zoals 'quadriceps', 'tibialis posterior' of op gewricht als 'coxae' of 'humeri'. Heeft u hier vragen of opmerkingen over? Laat het ons weten via [email protected]!
  • Klik op de cirkel van de oefening die u toe wilt voegen aan het programma (of klik nogmaals op de cirkel om de oefening uit het programma te halen).

U kunt op dezelfde manier ook een vooraf ingesteld oefenprogramma en voorlichtingsmateriaal toevoegen aan het programma.

• Wanneer u klaar bent met het toevoegen van materiaal, klikt u op het mand-icoon (zie hieronder) om de programmabewerker te openen.

Mist u oefeningen? Voeg simpelweg uw eigen oefeningen toe.

We voegen bijna elke maand nieuw materiaal toe aan Physitrack. Mist u oefeningen, klik dan op het  camera-icoon in de hoek rechtsboven om uw eigen oefeningen te uploaden in Physitrack of e-mail [email protected] met uw verzoek om specifieke oefeningen.

Ga nu door naar Les 1 (stap 2): Ontwerp een oefenprogramma