6. Cliënten delen in PT Direct

• Log in op Physitrack Direct via https://nl.physitrack.com/ptdirect/sign_in
  • Ga naar 'Onderling Delen'
  • Selecteer de zorgverleners die in deze groep zullen worden opgenomen. Alle geselecteerde gebruikers zullen toegang hebben tot deze cliënten en/of alle content van deze aangevinkte gebruikers en vice-versa.
    N.b.: In de nabije toekomst zal het mogelijk worden om aparte deelgroepen te maken, om bepaalde deelrechten in verschillende groepen op te kunnen delen.

Volgende artikel: 7. Activiteiten van uw gebruikers bekijken