Facturen downloaden

Als beheerder kunt u gemakkelijk en snel facturen downloaden vanuit uw PT Direct account. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Log in op PT Direct via https://nl.physitrack.com/ptdirect/sign_in. Let op: log in op uw beheersaccount (PT Direct), niet op uw normale Physitrack account!
  2. Ga naar Betaling & facturen
  3. Klik op Bekijk facturen en selecteer een factuur om deze te downloaden in PDF-formaat.

Kunt u deze factuur vanuit dit scherm niet downloaden? Dan kunt u ook op uw rechter muisknop klikken en de factuur dan opslaan door eerst op "Afdrukken" te klikken:

Kies daarna onder 'Bestemming' voor 'Opslaan als PDF':

Je krijgt nu alsnog netjes de factuur in PDF-formaat!