Facturen downloaden in PT Direct

Facturen voor de verlenging van je Physitrack licenties worden automatisch gemaild naar de eigenaar (hoofdbeheerder) van je PT Direct account. Daarnaast kan een (extra) contactadres worden opgegeven voor facturen en eventuele betalingsherinneringen. Neem contact met ons op als je een extra e-mailadres wilt opgeven.

Het is ook altijd mogelijk om je facturen zelfstandig te downloaden vanuit je PT Direct account. Lees op deze pagina hoe je dat doet.

Heb je geen PT Direct account? Bekijk dan hier hoe je je facturen kunt downloaden.

1
Log in bij PT Direct als je dat nog niet gedaan hebt.
2
Klik op Licenties & betaling in het linkermenu. Klik vervolgens op de knop Facturen bekijken.
Ziet u de knop Bekijk facturen niet? Dan kan het zijn dat je account is ingesteld op licentiebeheer door Physitrack. contacteer ons voor meer informatie.
3
Een apart venster met een lijst van gegenereerde facturen verschijnt. Klik op Download naast de factuur die je zoekt.
Tussen 2022 en 2024 hebben we Physitrack gefaseerd overgezet naar een nieuw facturatiesysteem. Facturen van voor deze migratie kun je apart downloaden. Klik hiervoor op de knop om oudere facturen te bekijken.