Abakus: handleiding voor koppeling

Let op: iedere Physitrack account dient apart gekoppeld te worden met Abakus.
De onderstaande stappen dienen dus voor iedere afzonderlijke account te worden herhaald.U kunt uw Physitrack-account koppelen aan uw Abakus-account, en zo op eenvoudige manier patiëntgegevens kopiëren van Abakus naar Physitrack.

Een koppeling maken werkt als volgt:

Stap 1: 'token' kopiëren van Abakus

1. Neem contact op met Abakus en geef aan voor welke gebruikers u Physitrack wilt autoriseren
  2. Hierna verschijnt er een extra optie onder de behandelopties:
  3. Als u vervolgens klikt op "API-sleutel weergeven" wordt er een token getoond: Kopieer deze token met CTRL + C (Windows) of CMD + C (Mac).

Stap 2: token invoeren bij Physitrack

1. Log in op uw Physitrack account
  2. Ga onderin naar 'Mijn account' en vervolgens naar het tabblad 'Instellingen'
  3. Kies nu onder 'Synchroniseer mijn cliëntgegevens met:' voor Abakus en plak uw token in het "API sleutel" veld (zie onderstaande afbeelding):
  4. Klik op de knop 'Sla wijzigingen op' onderaan de pagina.

Klaar!

U kunt nu snel uw cliënt openen in Physitrack vanuit Abakus:

1. Open de cliënt in kwestie
  2. Klik rechtsboven op de link 'Physitrack oefeningen'
  3. U wordt nu doorverwezen naar Physitrack!

Belangrijk: Physitrack wordt geopend in een nieuw venster. Zorg dat u popups toestaat.