Abakus: handleiding voor koppeling

Let op: iedere Physitrack account dient apart gekoppeld te worden met Abakus.
De onderstaande stappen dienen dus voor iedere afzonderlijke account te worden herhaald.U kunt uw Physitrack-account koppelen aan uw Abakus-account, en zo op eenvoudige manier patiëntgegevens kopiëren van Abakus naar Physitrack.

Een koppeling maken werkt als volgt:

Stap 1: 'token' kopiëren van Abakus

1. Neem contact op met Abakus en geef aan voor welke gebruikers u Physitrack wilt autoriseren
  2. Hierna verschijnt er een extra optie onder de behandelopties:
  3. Als u vervolgens klikt op "API-sleutel weergeven" wordt er een token getoond: Kopieer deze token met CTRL + C (Windows) of CMD + C (Mac).

Stap 2: token invoeren bij Physitrack

1. Log in op uw Physitrack account
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer 'Instellingen'
  3. Kies nu onder 'Synchroniseer mijn cliëntgegevens met:' voor Abakus en plak uw token in het "API sleutel" veld (zie onderstaande afbeelding):
  4. Klik op de knop 'Sla wijzigingen op' onderaan de pagina.

Klaar!

U kunt nu snel uw cliënt openen in Physitrack vanuit Abakus:

1. Open de cliënt in kwestie
  2. Klik rechtsboven op de link 'Physitrack oefeningen'
  3. U wordt nu doorverwezen naar Physitrack!

Belangrijk: Physitrack wordt geopend in een nieuw venster. Zorg dat u popups toestaat.