Aansluiten via InPraktijk

Sinds kort is het voor u als InPraktijk-lid mogelijk om met korting gebruik te maken van Physitrack.

Om gebruik te maken van deze korting doorloopt u het volgende stappenplan:

Nieuwe gebruiker

(Wilt u met meer dan 10 licenties starten? Neem dan contact op via [email protected] voor een extra praktijkhouderslicentie)

1. U registreert uzelf bij Physitrack
  2. Hierna ontvangt u een e-mail in uw inbox met een tijdelijk wachtwoord. Wijzig uw wachtwoord vervolgens naar een persoonlijk wachtwoord en u komt op de betaalpagina uit.
  3. Geef hier aan dat u aangesloten bent bij InPraktijk en voer de actiecode in die u van InPraktijk heeft ontvangen (stuur eventueel een e-mail naar [email protected] voor deze code):
  4. Klik op 'Bevestig aansluiting' en u ziet nu de aangepaste prijs verschijnen waarmee u uw betaling kunt voldoen.
  5. Vul alle benodigde gegevens in en klik op 'Start abonnement'.

U kunt nu met Physitrack aan de slag!

Wilt u meerdere collega's toevoegen?  Lees hier dan verder.

Bestaande gebruiker

Maakt u al gebruik van Physitrack en wilt u de korting graag verwerken in uw bestaande abonnement? Volg dan de volgende stappen:

1. Log in op Physitrack
  2. Ga naar 'Mijn account' en klik hier 'Aangesloten bij:' InPraktijk aan en vul de actiecode in die u van InPraktijk heeft ontvangen (stuur eventueel een e-mail naar [email protected] voor deze code).
  3. U kunt nu tegen een gereduceerd tarief aan de slag met Physitrack!

N.B. maken jullie binnen de praktijk gebruik van Physitrack Direct? Neem dan contact op via [email protected] om uw prijs te laten aanpassen.