Kan ik oefenprogramma's combineren?

PhysiApp ondersteunt één programma tegelijkertijd. We hebben dit zo ontworpen om het programma laagdrempelig te houden voor je cliënten. Je cliënt moet altijd de mogelijkheid hebben om gemakkelijk het complete (gecombineerde) programma te bekijken onder één toegangscode.

Wanneer je meerdere oefenprogramma's mee wilt geven aan één persoon, kun je ervoor kiezen  om meerder oefenprogramma's aan je 'mand' toe te voegen'.

1. Ga naar Bibliotheek > Oefenprogramma's (of bouw simpelweg een op maat gemaakt programma voor je patiënt).
  2. Klik op de cirkel van het programma dat je mee wilt geven. Als er al oefeningen in je selectie staan, krijg je de vraag of je:
    1. een extra programma toe wilt voegen, waarbij het programma bovenop het huidige programma wordt gezet;
    2. je het toe wilt voegen NA de huidige selectie (dit zie je alleen als je een wekelijks programma hebt staan, niet bij een dagelijks schema)
    3. je huidige selectie wilt vervangen door je net aangeklikte oefenprogramma