Voorlichtingsmateriaal aan een oefenprogramma toevoegen

Er zijn 2 manieren waarop u voorlichtingsmateriaal aan een oefenprogramma kunt toevoegen:

1. Zoek en selecteer (door de cirkel aan te klikken) het materiaal dat u mee wilt geven via Bibliotheek > Voorlichting. Vervolgens zal het geselecteerde materiaal in uw 'mandje' verschijnen.

2. Wanneer u de oefeningen heeft geselecteerd, het programma heeft aangepast in de programma en op 'Wijs toe' klikt, kun u onderaan 'Voorlichtingsmateriaal toevoegen' aanvinken. U kunt vervolgens selecteren welk materiaal u toe wilt voegen.