Hoe wijs ik alleen voorlichting toe aan mijn patiënt (zonder oefeningen)?

Met de stappen in dit document kunt u zonder oefeningen mee te geven voorlichtingsmateriaal naar uw patiënt sturen.

1. Zoek naar het materiaal dat u mee wilt geven aan uw patiënt via Bibliotheek > Voorlichting:

2. Kies het materiaal dat u mee wilt geven door de cirkel aan te klikken. Hierna ziet u in het overzicht (door met uw muis over het 'mand'-icoon te bewegen) een overzicht van het door u geselecteerde materiaal.

3. Klik nu op het 'mand'-icoon om een overzicht te zien van wat u meestuurt en klik bij goedkeuring op 'Wijs toe' rechtsboven:

4. Kies nu (indien nodig) een cliënt en typ eventueel een persoonlijke boodschap.

5. Hierna zult u de gegevens van het toegewezen programma zien, met de eventuele toegangscode voor uw cliënt:

U kunt er nu voor kiezen de toegangscode via e-mail te versturen, of deze op te laten schrijven.