Account verwijderen

Op deze pagina leggen we je uit hoe je je Physitrack account zelfstandig verwijdert van onze servers.

• Het verwijderen van je Physitrack account is definitief en onherroepelijk. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt!
  • Samen met je Physitrack account verwijder je tevens al je patiënten en hun oefenprogramma's. Indien een patiënt ook een oefenprogramma heeft dat is toegewezen door een andere zorgverlener, wordt deze uiteraard niet verwijderd.
  • Physitrack bewaart uitsluitend de meest essentiële gegevens over abonnementsbetalingen. Facturen worden echter niet bewaard - zorg dat je deze downloadt voordat je je account verwijdert.

Volg onderstaande stappen om je Physitrack account te verwijderen:

1
Log in op Physitrack indien je nog niet ingelogd bent.
2
Klik rechtsonder op je naam en ga naar Instellingen.
3
Scroll naar het einde van de pagina en klik op Sluit mijn Physitrack account.
4
Bevestig hier dat je je account inderdaad wilt verwijderen en voer je wachtwoord in - dit is uitsluitend om te voorkomen dat je je account per ongeluk verwijdert. Klik nogmaals op Sluit mijn Physitrack account.

Je wordt nu uitgelogd en je account wordt verwijderd.

Overdragen van patiënten en inhoud

Op het moment dat je je Physitrack account verwijdert, heb je de mogelijkheid om al je patiënten (inclusief hun actieve oefenprogramma's) en toegevoegde inhoud over te dragen aan een collega. Zo zijn de continuïteit van de zorg voor je patiënten en de beschikbaarheid van bijv. door jezelf toegevoegde oefeningen gewaarborgd.

1
Zowel je collega als jijzelf moeten een Physitrack account met een geldig abonnement hebben. Dit abonnement mag reeds opgezegd zijn, zolang de kalendermaand waarin opgezegd is nog niet is afgelopen. Indien je collega nog geen Physitrack account heeft, kan hij of zij een account registreren.
2
Om patiënten en/of inhoud over te dragen, moeten deze patiënten en/of inhoud eerst met je collega gedeeld worden. Hoe je dat doet, lees je hier.
3
Volg de stappen 1 t/m 3 bovenaan deze pagina. Als een deelrelatie voor patiënten en/of inhoud is aangemaakt én door je collega is geaccepteerd, zie je het volgende scherm:
4
Bevestig hier dat je je account inderdaad wilt verwijderen. Klik op de optie Draag al mijn patiënten en toegevoegd materiaal over naar: en selecteer je collega in het uitklapmenu. Voer je wachtwoord in als extra bevestiging en klik op Sluit mijn Physitrack account

Je wordt nu uitgelogd, je patiënten en toegevoegde inhoud worden overgedragen en je account wordt verwijderd.