Hoe verwijder ik mijn account?

Mocht het voorkomen dat u heeft besloten om uw Physitrack-abonnement te beëindigen, dan vindt u hieronder hoe u uw account kunt verwijderen.

Zoals u wellicht voor kunt stellen horen wij graag van u hoe wij ons platform dusdanig aan kunnen passen dat ook u met plezier met Physitrack blijft werken, voor u uw abonnement beëindigt. U kunt contact met ons opnemen via [email protected], mocht u feedback of vragen hebben over ons platform.

Let op: Gebruikt u Physitrack via PT Direct, neem dan contact op met de eigenaar hiervan als u uw account wilt verwijderen of neem direct contact met ons op (via 'Neem contact op:' aan de rechter bovenzijde) wanneer u hier zelf de eigenaar van bent.

Om uw account te verwijderen doorloopt u deze stappen:

1. Log in op Physitrack
  2. Ga naar Mijn Account > Instellingen

1. Scroll naar beneden en klik op 'Verwijder account en gegevens definitief'.

BELANGRIJK: Als u nog programma's heeft lopen met uw cliënten, moet u deze eerst stoppen voor u uw abonnement kunt beëindigen. U krijgt een waarschuwing, mocht dit het geval zijn. Klik hier om uitleg te krijgen over het beëindigen van een oefenprogramma.

Uw laatste betaling zal plaatsvinden op de volgende volgende datum dat uw account weer een volledige maand heeft doorlopen (wanneer uw account bijvoorbeeld op de 23e begonnen is, zal uw laatste betaling op de 23e van deze maand plaatsvinden).