Gratis Physitrack voor studenten fysiotherapie

Physitrack investeert graag in de toekomst. Studeer je fysiotherapie of een andere relevante studie aan hogeschool of universiteit? Dan bieden we je gratis toegang* tijdens je studie, tot 6 maanden na je beoogde afstudeerdatum. Zo kun je al tijdens je studie ontdekken hoe ons platform je van dienst kan zijn tijdens je toekomstige werk.

* Gratis academische licenties zijn exclusief Telehealth Pro(+).

Kun je jouw universiteit of opleidingsinstituut niet vinden als je de onderstaande instructies volgt? Mogelijk is er nog geen partnerschap. Vraag in dat geval je decaan of studiecoördinator om contact met ons op te nemen via [email protected].

Met een gratis academische licentie is het de bedoeling dat je Physitrack alleen gebruikt voor studiedoeleinden, dus in een educatieve context. Het is niet de bedoeling dat je Physitrack met echte patiënten gebruikt: daarvoor is een normale licentie (abonnement) nodig.

1
Registreer je (nieuwe) Physitrack account als je dat nog niet hebt gedaan. Controleer je e-mail voor je tijdelijke wachtwoord.
2
Log in op je Physitrack-account. Je ziet nu de onderstaande betaalpagina.
3
Klik op de link Neem een studentenabonnement.
4
Selecteer je hogeschool of universiteit in het uitklapmenu. Voer je studentnummer en verwachte afstudeerjaar in en vink de optie Ik bevestig dat ik student ben aan bovenstaande HBO-instelling/universiteit aan. Klik vervolgens op de knop Neem een studentenabonnement en je krijgt direct toegang tot je Physitrack-account.

Veel succes met je studie!