Videoconsult starten via Verbind

Naast dat u contact op kunt nemen met uw cliënt via de knop 'Bellen' vanuit het dashboard van uw patiënt, kunt u nu ook direct contact opnemen met uw cliënt via het "Verbind" menu.

1. Klik op 'Bel cliënt' rechtsboven in de hoek.
  2. Voeg hier een nieuwe cliënt toe of selecteer een bestaande cliënt vanuit het overzicht (u kunt hier ook uw camera testen voorafgaand aan een gesprek).

3. Klik op "Start videoconsult".
  4. Wanneer uw cliënt niet is ingelogd op zijn/haar PhysiApp account, worden zij als [offline] weergegeven. Selecteer de naam van uw cliënt, en een scherm verschijnt waarmee u een e-mail kunt sturen om ze alsnog uit te nodigen voor een gesprek. Dit bericht bevat automatisch een toegangscode waarmee zij in kunnen loggen.
  5. U wordt doorverwezen naar het videoconsult scherm. Wacht nu tot uw cliënt het gesprek accepteert.