Meerdere vragenlijsten versturen

Verstuur meerdere meetinstrumenten aan uw cliënt en bepaal per vragenlijst wanneer deze afgenomen moeten worden.

Met Physitrack is het mogelijk om meerdere uitkomstresultaten te volgen bij uw cliënt. U kunt per vragenlijst aangeven wanneer deze voltooid moeten worden.

1. Kies de cliënt waarbij u deze vragenlijst(en) mee wilt geven (en selecteer eventueel oefeningen of voorlichting om mee te geven).
  2. In het laatste scherm, kiest u voor 'Voeg vragenlijst toe':

3. Kies het meetinstrument dat u mee wilt geven en kies wanneer u wilt dat deze ingevuld wordt:
  4. Voeg nu eventueel nog meer meetinstrumenten toe en herhaal de vorige stappen:
  5. Verwijder een meetinstrument door op het 'Verwijder'-icoon te klikken, rechts van het meetinstrument.
  6. Als laatste klik je op "Wijs programma toe" om deze vragenlijsten mee te geven aan uw cliënt.