Wat is 'overzicht cliënten'?

Door 'Overzicht cliënten' aan te klikken vanuit 'Cliënten' kun je direct inzien hoe je patiënten op dit moment gebruikmaken van je oefenprogramma's.

Met Physitrack is het mogelijk om de voortgang van je cliënten te volgen. Je kunt dit natuurlijk doen op individueel niveau naar je cliënt te kijken, maar door het tabblad 'Overzicht cliënten' aan te klikken kun je over je gehele cliëntenbestand kijken hoe je cliënten hierop scoren.

1. Ga naar cliënten en selecteer het tabblad 'Overzicht cliënten'.
  2. Bekijk de therapietrouw van je cliënten onder het tabblad 'Therapietrouw'.
  3. Bekijk wie het Voorlichtingsmateriaal heeft bekeken onder 'Voorlichtingsmateriaal'.
  4. Al deze gegevens zijn te downloaden onder de knop 'Download als CSV' aan de rechterkant van de pagina.