Hoe rapporteren mijn cliënten hun pijnscore en therapietrouw in PhysiApp?

Uw patiënten voltooien hun revalidatieprogramma met behulp van PhysiApp.

PhysiApp is beschikbaar op iOS, Android en als webapplicatie.

Onderaan deze pagina zijn verschillende hulpartikelen beschikbaar voor uw cliënten (en voor u) voor PhysiApp.

Wanneer uw patiënten zijn ingelogd in hun programma, kunnen zij hun oefen video’s afzonderlijk bekijken. Als u heeft geselecteerd om pijnscores bij te houden zullen uw patiënten na het afronden van elke oefening dit scherm te zien krijgen, wanneer zij rechts bovenin de hoek op ‘Voltooi’ hebben geklikt.

Na het invoeren van de oefenparameters en het pijnniveau dat werd ervaren tijdens deze oefening worden ze meegenomen naar de volgende oefen video.

Na verloop van tijd, kan het zijn dat uw patiënten hun oefenprogramma onthouden, dus is er geen noodzaak voor hen om elke video afzonderlijk te kijken.

Zij kunnen snel verslag uitbrengen van hun resultaten door op de balk te klikken die wordt weergegeven aan de bovenkant van het overzicht van oefeningen.

Hierdoor kunnen ze op één pagina bladeren door de weergegeven oefeningen en parameters en pijnscores aangeven door naar het juiste getal of plek te schuiven.

Druk op “Voltooi” in de rechterbovenhoek om al deze informatie in één keer te verwerken.