Wat zien mijn cliënten?

Uw cliënt ziet een simpele koppeling met de meetinstrumenten die u heeft toegewezen.

Uw cliënt kan de meetinstrumenten beantwoorden vanuit de cliënten-app PhysiApp of vanuit een browser op een computer.

In uw Physitrack-account ontvangt u vervolgens via uw klantenbestand een actueel overzicht van de resultaten van deze meetinstrumenten. 


Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack