Hoe verander ik parameters voor verschillende oefeningen tegelijkertijd?

Om tijd te besparen kunt u tegelijkertijd meerdere parameters instellen voor meerdere oefeningen.

Om meerdere parameters voor meerdere oefeningen op hetzelfde moment te wijzigen doorloopt u de volgende stappen:

•        Zorg dat u in de programmabewerker bent
  •        Klik rechteronderin op de knop 'Wijzig instellingen'

•        Een pagina wordt weergegeven,met een apart veld voor elke parameter die u wilt wijzigen:
    • Klik op een oefening om deze te (de)selecteren
    • Vul de nieuwe parameters in op de pagina
    • Klik op Wijzig geselecteerd of Wijzig niet-geselecteerd om de nieuwe parameters toe te passen
    • Klik op Klaar om uw aanpassingen op te slaan

Tip: Wanneer het programma in weken staat ingesteld, klikt u op de kop van de dag om alle oefeningen voor die bepaalde dag te (de)selecteren.