Kortingsactie met Wittemeer

Wist u dat wij een kortingsactie met Wittemeer hebben lopen? Ter promotie van onze samenwerking kunt u als klant van Wittemeer gebruik maken van deze kortingsactie.

Om gebruik te maken van deze actie doorloopt u het volgende stappenplan:

1. U registreert uzelf bij Physitrack

2. Hierna ontvangt u een e-mail in uw inbox met een tijdelijk wachtwoord. Wijzig uw wachtwoord vervolgens naar een persoonlijk wachtwoord en u komt op de betaalpagina uit.

3. Geef hier aan dat u aangesloten bent bij Wittemeer, Neem voor de kortingscode contact op met Wittemeer en bevestig deze keuze:

4. U ziet nu de aangepaste prijs verschijnen waarmee u uw betaling kunt voldoen.

5. Vul alle benodigde gegevens in en klik op 'Start abonnement'.

U kunt nu met Physitrack aan de slag!

Wilt u meerdere collega's toevoegen? Lees hier van verder