Hoe plan ik voorlichtingsmateriaal in voor later?

Hoe plan ik voorlichtingsmateriaal in voor later in het programma?

Voor elk deel voorlichtingsmateriaal dat u toevoegt aan een oefenprogramma kunt u bepalen wanneer dit zichtbaar wordt binnen het oefenprogramma van een cliënt.

Standaard zijn voorlichtingsartikelen en video's zichtbaar vanaf de startdatum van een oefenprogramma.

Om een specifieke 'startdatum' voor voorlichtingsmateriaal in te stellen doorloopt u de volgende stappen:

1) Stel een oefenprogramma samen en open de programmabewerker

2) Klik op "Wijs toe"

3) Kies het materiaal dat u aan het programma wilt toevoegen

4) Kies wanneer u wilt dat dit materiaal zichtbaar wordt binnen deze toegangscode. Dit kan op verschillende manieren:

• direct bij de start van het programma;
  • een bepaalde periode na de start van het oefenprogramma, of;
  • op een specifieke datum.