Welke persoonsgegevens worden door Physitrack verwerkt?

Physitrack is een platform dat vanaf de basis is ontworpen rond privacy en veiligheid van zowel uw eigen gegevens als die van uw klanten. Zowel onze procedures als technische richtlijnen volgen dit principe. Verder deelt Physitrack geen gegevens met derden. Onze inkomsten komen uit abonnementen en zakelijke toepassingen - heel simpel.

• De applicaties en databases van Physitrack draaien op Amazon Web Services (AWS). AWS beheert misschien wel de veiligste datacenters ter wereld (Engels).
  • Gegevens worden opgeslagen in een database die wordt gehost in hetzelfde datacenter ("availability zone") als de server waarop u Physitrack gebruikt. Als u bijvoorbeeld us.physitrack.com gebruikt, bevinden zowel de applicatie als de database zich in de VS, en als u nl.physitrack.com gebruikt, bevinden zowel de applicatie als de database zich in de EU.
  • De database wordt zowel "in rust" (AES-256, Engels) als "tijdens de vlucht" (bij de transmissie tussen uw browser/toestel en onze toepassing) versleuteld.
  • Physitrack maakt twee soorten back-ups van de database: een real-time back-up en een back-up die elke 24 uur wordt gemaakt. Deze back-ups worden opgeslagen in een ander datacenter dan de online database om gegevensverlies bij een calamiteit te voorkomen.
  • Back-ups zijn versleuteld.

Physitrack slaat geen creditcard- of bankgegevens op in haar systemen.

Betalingen worden verwerkt door Adyen, onze betalingsverwerker.

Details van de gegevensverwerking

Onderwerp, aard en doel van de verwerking Het verlenen van de diensten aan de klant
Duur De duur van de overeenkomst
Categorieën persoonsgegevens Naam, geslacht, geboortejaar, telefoonnummer (optioneel voor patiënten), e-mailadres (optioneel voor patiënten), overheidsidentificatienummer (alleen voor Zweedse klanten), toegangscode & oefenprogramma, vragenlijsten, therapietrouwgegevens en berichtenfeedback, IP-adres en tijdstempel van verschillende gebruikershandelingen, videogesprekslogboek, videogespreksaudio, diagnosecode, zelfgemaakte oefenvideo's en -afbeeldingen, app-voorkeuren (bijv. voorkeurstaal).
Categorieën van betrokkenen Patiënten van de klant die eindgebruikers zijn van het platform
Gegevensexporteur Physitrack PLC
Gegevensimporteur U

Derde partijen (subverwerkers) die namens Physitrack gegevens verwerken

Subverwerker Controlemechanismen Omschrijving Gegevenssoort
Amazon Web Services
Plaats afhankelijk van locatie Klant
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst met standaardcontractbepalingen van kracht Cloud Service provider. Verschillende AWS-regio's op basis van de vereisten met betrekking tot de opslaglocatie van gegevens. Voor- en achternaam
Geslacht
Geboortejaar
Mobiele telefoon
E-mailadres
IP-adres
Tijdstempel van diverse gebruikershandelingen
Toegangscode & oefenprogramma
Resultaten vragenlijsten (indien toegewezen)
Berichtenfeedback (indien ingeschakeld)
Videogesprekslogboek (indien ingeschakeld)
Videogespreksaudio (indien ingeschakeld)
Therapietrouwgegevens (indien ingeschakeld)
Diagnosecode (indien ingeschakeld)
Zelfgemaakte oefenvideo's en -afbeeldingen (indien toegevoegd)
App-voorkeuren (bijv. voorkeurstaal)
Chargebee
EU
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst van kracht Wij gebruiken Chargebee om ons abonnementenproces en de facturering te beheren. Factuurgegevens van de zorgverlener zoals naam, e-mail en betaalmethode. Er worden geen patiëntgegevens naar Chargebee gestuurd.
Cloudflare
USA
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst met standaardcontractbepalingen van kracht Wij gebruiken Cloudflare voor DNS en inhoudsdistributie. IP-adressen & tijdstempels
Coconut.co
USA / EU
AVG-conform, gevestigd in de EER. Gegevensverwerkingsovereenkomst van kracht We gebruiken Coconut om alle video's te transcoderen naar web/mobiel formaat. Na 24 uur verwijdert Coconut automatisch alle geüploade content. Video waarin een patiënt voorkomt
Customer.io
USA
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst van kracht Wij gebruiken Customer.io om onboarding e-mails en nieuwsbrieven naar zorgverleners te sturen. Naam, e-mailadres
Data Dog
USA / EU
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst met standaardcontractbepalingen van kracht Wij gebruiken Data Dog om de prestaties van onze applicatie en infrastructuur te monitoren en te verbeteren. IP-adressen & tijdstempels
Dolby.io
USA
Gegevensverwerkingsovereenkomst met standaardcontractbepalingen (Engels) van kracht Wij gebruiken Dolby.io om onze videobelfunctie te versterken. IP-adressen
Google Workspace
USA
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst & standaardcontractbepalingen van kracht Wij gebruiken Google Workspace om onze e-mail te hosten. Contact- en factuurgegevens van klanten kunnen via e-mail worden verzonden.
Help Scout
USA
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst & standaardcontractbepalingen van kracht Wij gebruiken Help Scout om e-mails aan de klantenservice te verwerken en onze online helppagina's weer te geven (zoals de pagina die u nu bekijkt). Naam, e-mailadres, IP-adres
Mailchimp
USA
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst & standaardcontractbepalingen van kracht Wij gebruiken de dienst "Mandrill App" van Mailchimp om e-mails met daarin bijv. wachtwoorden of toegangscodes te versturen. Naam, e-mailadres
Pipedrive
Estonia
AVG-conform (Engels), gegevensverwerkingsovereenkomst van kracht Wij gebruiken Pipedrive om onze verkoop en zakelijke ondersteuning te volgen. Factuurgerelateerde klantgegevens
Twilio
USA
AVG-conform, gegevensverwerkingsovereenkomst met standaardcontractbepalingen van kracht (Engels) Wij gebruiken Twilio om toegangscodes via SMS naar patiënten te sturen en verschillende meldingen via SMS naar zorgverleners te sturen. Mobiel telefoonnummer en gegevens gedeeld tussen zorgverlener en patiënt

Ter informatie: Zorgverleners kunnen ervoor kiezen om gegevens over therapietrouw en oefenprogramma's van Physitrack automatisch te delen met hun EPD. Dit gebeurt naar eigen inzicht en onder controle van de kliniek, praktijk of zorgverlener..