Ik zie de cliënten van mijn collega niet

Heeft u een normaal Physitrack account?

Cliënten moeten wederzijds gedeeld worden.

Als u cliënten van een collega wilt ontvangen, moet u ook uw eigen cliënten delen met deze collega.

• Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Delen.
  • Controleer of "Deel mijn patiënten" aangevinkt is bij de collega wiens patiënten u wilt zien
  • Klik op de naam van de collega om het delen van cliënten met deze collega aan te zetten. Als uw collega het verzoek om te delen accepteert, ziet u vanaf dat moment de cliënten van deze collega, totdat deze optie wordt uitgezet door u of door uw collega.

Is je account onderdeel van een PT Direct account?

Neem contact op met de beheerder van uw praktijk en vraag of het delen van cliënten correct is ingesteld voor uw account. Meer informatie: https://support.physitrack.nl/article/394-les-9-inhoud-en-clienten-met-collegas-delen