Beëindigen PT Direct account

Wilt u uw PT Direct account beëindigen? Uitsluitend de beheerder kan dit doen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Log in op Physitrack Direct.
  2. Ga naar Zorgverleners.

3. In dit scherm verwijdert u alle zorgverleners. Klik op de naam van uw zorgverlener en klik op Verwijder zorgverlener uit account
  4. Vanaf nu worden de licenties voor de verwijderde zorgverleners niet meer verlengd.
  5. Wilt u uw managementaccount (PT Direct) daadwerkelijk verwijderen? Neem dan even contact met ons op via [email protected]. Wij maken dit dan voor u in orde.

Let op: Door zorgverleners te verwijderen uit deze managementaccount worden de licenties niet verwijderd, maar 'bevroren'. Een zorgverlener kan dus verder werken met zijn of haar account door zelf via een andere weg een licentie te activeren, bijvoorbeeld door zelf te betalen via iDeal. Wilt u of een zorgverlener de volledige licentie (met alle gegevens) wissen van de server? Lees hier meer: Hoe verwijder ik mijn eigen account als zorgverlener?