FysioRoadMap: handleiding voor koppeling

Nota bene: Vanwege serverbeperkingen van o.a. FysioRoadmap werkt videobellen op dit moment niet vanuit deze 'externe omgevingen'. De te volgen stappen zijn dan als volgt:

• Maak de integratie met FRM;
  • Open de patiënt binnen FRM;
  • Klik op Physitrack (hiermee wordt de patiënt aangemaakt in Physitrack);
  • Ga vervolgens uit de 'remote' omgeving van jullie EPD en log in op de lokale browser via https://www.physitrack.nl
  • Start het gesprek vanuit daar.

Een koppeling maken tussen uw FysioRoadMap account en uw Physitrack account is eenvoudig en bespaart u veel tijd.

Stap 1: koppeling met Physitrack activeren

1. Open FysioRoadMap
  2. Ga naar Instellingen > Koppelingen en vink Physitrack aan:

Stap 2: token voor individuele fysiotherapeut aanmaken

1. Ga naar Stambestanden > Fysiotherapeut
  2. Click op de "Genereer Physitrack PMS token" knop
  3. Klik op het icoontje om het PMS-token te kopiëren

Stap 3: token invoeren in Physitrack

1. Log in op uw Physitrack-account
  2. Ga naar Mijn account > Instellingen
  3. Scroll naar Integraties en kies FysioRoadMap.
    Er zal een nieuw veld verschijnen waar je het token in kunt plakken.
  4. Plak (CTRL+V) het PMS-token in het veld en druk op "Sla wijzigingen op".
    Let op: vul het token in inclusief de { en }, anders werkt het niet.

Nota bene: als u PT Direct gebruikt om uw zorgverleners te beheren, logt u in op uw PT Direct account, gaat u naar Zorgverleners, klikt op de zorgverlener in kwestie, kiest u dat deze zorgverlener integreert met FysioRoadMap, plakt u het PMS-token in het veld, en slaat u de wijzigingen op.

Stap 4: koppeling gebruiken

• Als de koppeling actief is, ziet u bij elke patiënt het Physitrack-logo
  • Klik op het logo, en de patiënt wordt gekopieerd naar Physitrack en geopend binnen FysioRoadMap