Hoe verwijder ik een programma uit mijn programma-bibliotheek?

  • Ga naar Bibliotheek > Oefenprogramma's
  • Klik op de naam van het programma dat je wilt verwijderen
  • Onderin het nieuw geopende venster, klik je op de knop Verwijder programma en bevestig je je keuze:

Let op: het verwijderen van een programma uit de bibliotheek heeft geen effect op patiënten die op dit moment gebruik maken van dit oefenprogramma.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack