Waar komen de standaard-oefenprogramma's in mijn programma-bibliotheek vandaan?

Elke nieuwe gebruiker op Physitrack begint met een programmabibliotheek waarin voorbeeld-oefenprogramma's zijn ingeladen. Deze zijn opgesteld door de eigen fysiotherapeuten van Physitrack.

U kunt de Physitrack-programma's herkennen in Bibliotheek > Oefenprogramma's. Deze hebben allemaal het Physitrack-symbool naast zich.

U kunt deze voorbeeld-oefenprogramma's naar eigen inzicht wijzigen of verwijderen.