Hoe kan ik een cliënt voorbereiden op een videoconsult?

Voordat u Physitrack videoconsult met uw cliënten gebruikt, zorg ervoor dat u met succes een gesprek van Physitrack videoconsult met uzelf heeft uitgeprobeerd.

Om een videoconsult uit te voeren, moet uw cliënt een paar dingen doen.

1. PhysiApp in een webbrowser (www.physiapp.nl) openen of de gratis app downloaden naar hun smartphone of tablet via de Apple "App Store" of Google "Play Store".
  2. Een toegangscode hebben van hun zorgverlener.
Een toegangscode wordt automatisch gegenereerd wanneer u een programma aan een cliënt toewijst. Het kan zijn dat u een code aan uw cliënt wilt toekennen zonder andere inhoud (bijv. zonder oefeningen of educatieve inhoud). Dit is mogelijk, maar momenteel alleen via het Physitrack-webportaal. Weet u niet zeker hoe? Bekijk onze documenten onderaan deze pagina.

Zodra uw cliënt is ingelogd op PhysiApp, wacht hij op het scherm tot het gesprek met de zorgverlener doorkomt.

De videoconsult-functie van Physitrack is één-wegs, wat betekent dat alleen zorgverleners patiënten kunnen bellen van Physitrack naar PhysiApp, niet omgekeerd.

Misschien wilt u ons Voorlichtingsdocument "PhysiApp instructie videoconsult (PDF)" toevoegen, wat uw cliënt in detail door deze stappen zal leiden.

PhysiApp-instructie-videoconsult.pdf

Tevens kunt uw deze video snelstart met uw cliënten delen:

https://support.physitrack.nl/article/1092-introductie-physiapp-video