Hoe kan ik een toegangscode & informatie sturen naar een cliënt voorafgaand aan een gesprek?

TIP: In veel gevallen kan het handig zijn om voorafgaand aan een videoconsult extra instructies te sturen naar uw cliënt. Physitrack heeft hiervoor een PDF-artikel samengesteld, genaamd " PhysiApp instructie videoconsult", waarin alle stappen die uw cliënt nodig heeft worden doorgenomen. U kunt deze vinden in Bibliotheek > Voorlichting.

Dit document is bedoeld om u te laten zien hoe u een consultatie met uw cliënt kunt uitvoeren via videoconsult. U kunt deze functie gebruiken zonder dat u oefeningen aan uw cliënt hoeft toe te wijzen.


1. Zoek naar de gewenste educatieve inhoud via de tabbladen " Bibliotheek" - "Voorlichting".

2. Selecteer uw gewenste educatieve inhoud via de check-cirkel. Deze toevoeging wordt in het winkelmandje van de programmabewerker rechtsboven in het scherm weergegeven.

3. Klik op de Programmabewerker om de inhoud te bekijken.

4. Als u tevreden bent met de inhoud, klikt u op de knop " Wijs toe" en selecteert u de cliënt. Klik op "Wijs programma toe" wanneer de cliënt is gekozen en de inhoud is voltooid.

5. Tot slot wordt het venster " Instellingen oefenprogramma" weergegeven met de toegangscode voor de cliënt.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack