Hoe stuur ik een toegangscode & informatie naar een cliënt voorafgaand aan een gesprek?

Dit document is bedoeld om u te laten zien hoe u een consultatie met uw cliënt kunt uitvoeren via videoconsult. U kunt deze functie gebruiken zonder dat u oefeningen aan uw cliënt hoeft toe te wijzen.

1. Zoek naar de gewenste educatieve inhoud via de tabbladen "Bibliotheek" - "Voorlichting".

2. Selecteer uw gewenste educatieve inhoud via de check-cirkel. Deze toevoeging wordt in het winkelmandje van de programmabewerker rechtsboven in het scherm weergegeven.

3. Klik op de Programmabewerker om de inhoud te bekijken.

4. Als u tevreden bent met de inhoud, klikt u op de knop "Wijs toe" en selecteert u de cliënt. Klik op "Wijs programma toe" wanneer de cliënt is gekozen en de inhoud is voltooid.

5. Tot slot wordt het venster "Instellingen oefenprogramma" weergegeven met de toegangscode voor de cliënt.