Physitrack videoconsult op uw iPad / iOS

Videobellen in de Physitrack iOS-app wordt momenteel opnieuw gebouwd en zal halverwege 2020 weer beschikbaar moeten zijn.
Voor het gebruik van Physitrack videoconsult kunt u gebruik maken van de webversie van Physitrack, die werkt in Safari iOS.

Let op: als u het Physitrack videoconsult op uw iPad wilt gebruiken, werkt Physitrack videoconsult in Safari iOS (Chrome op iOS wordt niet ondersteund).

1. Zorg ervoor dat Pop-ups worden toegestaan in Safari

• Ga op uw iOS-apparaat naar Instellingen > Safari
  • Zorg ervoor dat "Blokkeer Pop-Ups" is ingesteld op uitgeschakeld.
    De Physitrack-video-oproep loopt in een pop-upvenster

[insert image]

2. Voer uw videoconsult-gesprek in Safari op uw iPad.

• Open Safari
  • Ga naar www.physitrack.com en log in op uw account
  • Bel uw cliënt zoals u normaal gesproken zou doen
  • Laat het pop-up venster toe

[insert image]

Laat Physitrack toegang tot uw microfoon en camera toe.

[insert image]