Physitrack laadt niet binnen SpotOnMedics

SpotOnMedics laadt Physitrack binnen een zogeheten iframe.

Sommige browsers, waaronder Google Chrome 80, blokkeren deze iframe in sommige gevallen. Daardoor kunt u de melding krijgen:

nl.physitrack.com heeft de verbinding geweigerd (of een soortgelijke melding)

Probleem verhelpen (Google Chrome):

1. Open Google Chrome
  2. Kopieer de tekst chrome://flags/#same-site-by-default-cookies en plak deze in de adresbalk
  3. Druk enter
  4. Ga naar "SameSite by default cookies" en stel de waarde in op "Disabled":
  5. Scroll iets naar beneden naar "Cookies without SameSite must be secure" en stel ook deze waarde in op "Disabled"
  6. Druk op de Relaunch knop rechts onderin het scherm