Problemen oplossen met het Physitrack videoconsult

Gebruik onze “ Telehealth Troubleshooting Wizard” (Engelstalig) om te helpen bij het oplossen van problemen met videogesprekken of lees de onderstaande stappen door.

Bent u een cliënt?

• Heeft u PhysiApp gedownload naar uw iOS- of Android-toestel en bent u ingelogd?
    (Als u ingelogd bent, komt u in het beginscherm van Programma, zie voorbeeld hieronder)

• Ziet u een waarschuwing voor een inkomende oproep?

Zo niet: zorg dat uw internetverbinding redelijk goed is en dat u bent ingelogd met uw juiste (meest recente) toegangscode.

Begint het videogesprek?

• Ziet u geen video of hoort u geen geluid?
    • Controleer of u PhysiApp toestemming heeft gegeven voor toegang tot uw microfoon en camera.
    • Controleer of uw microfoon en camera zijn aangesloten en werken.
  • Helpt het bovenstaande niet of ondervindt u andere problemen?
    • Neem dan contact met ons op via bovenstaande link.

Bent u een zorgverlener?

• Gebruikt u de web- of iOS-versie van Physitrack?
    • Als u de iOS-versie gebruikt: videobellen is tijdelijk uitgeschakeld terwijl we Physitrack voor iOS aan het vernieuwen zijn.
      We verwachten dat videogesprekken met Physitrack iOS medio 2020 weer beschikbaar zullen zijn.
      U kunt wel videobellen in Safari op uw iPad. Zorg dat popups zijn toegestaan in Safari.
  • Wanneer u op de knop "Nodig uit & start videoconsult" klikt (zie hieronder), opent het gespreksvenster dan?

• Zo niet: controleer dan of uw browser pop-ups toestaat.
  • Ziet u uw eigen video?
    • Zo niet: controleer dan of u een ondersteunde browser gebruikt en of uw netwerk / firewall onze gesprekken niet blokkeert. Zie onze systeemvereisten.
    • Zorg er ook voor dat uw besturingssysteem up-to-date is.
  • Wordt uw gesprek plotseling afgebroken?
    • Weet u zeker dat uw internetverbinding stabiel is?
  • Zijn uw microfoon en camera correct geconfigureerd?
  • Als uw problemen blijven bestaan of als u andere problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via de bovenstaande link.